Despre noi

   S.C. TEHNOCOM LIV S.R.L. este unic furnizor in Romania la toata gama de echipamente si consumabile industriale din import sau autohtone.

   Societatea comerciala TEHNOCOM LIV S.R.L. a fost infiintata in ianuarie 2005, din dorinta de a veni in sprijinul producatorilor de bauturi alcoolice si nealcoolice, lactate si derivate din lapte, ulei comestibil si industrial, ambalaje si mase plastice, preforme PET, suflat sticle PET, constructori de masini de tip industrial, contori de apa rece si gaze naturale, pentru reducerea costurilor de mentenanta.

   Bazandu-ne pe furnizorii nostri care sunt firme renumite pentru produsele lor la cele mai inalte standarde de calitate, fiabilitate, si performanta din tari ca: FRANTA, GERMANIA, ITALIA, SPANIA, etc. precum si pe competitivitatea, diversitatea, promptitudinea, experienta si atitudinea prietenoasa a personalului nostru in comercializarea si productia de echipamente si consumabile industriale, am reusit impunerea si consolidarea relatiilor comerciale ale societatii noastre, precum si crearea in permanenta de noi relatii comerciale.
Prin seriozitate, responsabilitate si profesionalism, am reusit sa castigam deplina incredere a partenerilor nostri, clienti sau furnizori, aspect confirmat de cei peste 5.000 de beneficiari, precum si de faptul ca suntem unici distribuitori in Romania pentru unele produse comercializate de firma noastra.

   Strategia noastra consta in a oferi clientilor intreaga gama de consumabile industriale, care prin calitatea si pretul lor sa elimine orice alt concurent.
Misiunea noastra incepe prin a oferi asistenta tehnica, continuata de optimizarea ofertei comerciale, si se incheie in momentul in care avem certitudinea ca echipamentele achizitionate de la noi au oferit performantele asteptate.Ultimele cautari